ACTIVITEITENBUS-MAARSSEN.NL

Vrienden van de Activiteitenbus

De "Vrienden van de Activiteitenbus" is opgericht medio 2023 op initiatief van een aantal chauffeurs. Bedrijven en particulieren kunnen op deze wijze de doelen van de Vereniging Activiteitenbus Maarssen steunen door "Vriend" te worden met een jaarlijkse bijdrage van 100,00 euro (voor bedrijven exclusief en voor particulieren inclusief BTW). Onze Vrienden worden vermeld op deze website (zie de tabel onderaan) ténzij u daartegen bezwaar maakt. Bekijk onze nieuwe FLYER die wij bij bepaalde gelegenheden kunnen gaan uitdelen.

Hoe word ik Vriend?

U kunt vriend worden door het Contactformulier in te vullen en aan te geven dat u lid wil worden van de “Vrienden van de Activiteitenbus”. Lid worden via een telefoongesprek of mondeling is ook mogelijk. U ontvangt van ons een bevestiging van uw lidmaatschap. Uw lidmaatschap zullen wij jaarlijks stilzwijgend verlengen via het versturen van een factuur in het eerste kwartaal van het jaar. U kunt zich één maand voor het einde van het jaar afmelden via het contactformulier, e-mail of telefonisch.

Door veel Vrienden te genereren kunnen wij de basis onder onze vereniging verstevigen. Wij draaien uitsluitend op vrijwilligers en kunnen alle hulp gebruiken om de mobiliteit van onze leden te verbeteren.

Uiteraard kunt u onze vereniging ook steunen met een donatie, u mag zelf kiezen hoe vaak u dat wilt doen en hoeveel euro u daarvoor beschikbaar heeft. Het RABO rekeningnummer kunt u vinden onderaan op onze pagina Organisatie. Indien u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier (zie de link hierboven).

In onderstaande tabel ziet u in willekeurige volgorde onze "Vrienden van de Activiteitenbus".

Bert van der Meijden Johan Wolters
Ger Hendriks Francien Groenewoud
Jan van Vliet Gerrit Venus

© 1985-2024 Vereniging Activiteitenbus Maarssen Vrijwilligers Disclaimer CheckStat